Izmantojiet peles
ritenīti vai bultiņas
12. decembrī 2019

HOFT celtniecības darbi rit noslēguma fāzē.

HOFT – neparastās Lidojošo koku mājas celtniecības darbi rit noslēguma fāzē.

2019. gada jūlija beigās bija pabeigti darbi pie HOFT projekta jaunās ēkas pamatiem, un jau 6. decembrī bija pabeigta 7. stāva pārseguma betonēšana. Celtnieki darbu turpināja pie inženiertīkliem un komunikācijām, izbūvējot siltummezglu, siltinot jumtu, kā arī uzstādot sienas starp dzīvokļiem un šahtas.

Attīstītāja R.EVOLUTION valdes loceklis Aleksejs Zagrebeļnijs pateicas celtniekiem par viņu profesionalitāti šā unikālā projekta realizācijā gan saistībā ar būvniecības sarežģītību pilsētas vēsturiskajā daļā, gan īstenojot Latvijā un visā Baltijā iepriekš neredzētu konceptu.

“Šis ir projekts par mīlestību. Par mīlestību pret to, kas tevi ieskauj. Par to, kā jūtaties, dodoties uz darbu no rīta, pastaigājoties pa pazīstamām un iemīļotām ielām, vakarā atgriežoties savās mājās, izdzerot tasi kafijas uz savas terases vai mājīgā apkaimes kafejnīcā, apbrīnojot smalko sastingušo skaistumu sev apkārt. Un šis šķietami statiskais skaistums liek palūkoties sevī, paver jaunas iespējas un apvāršņus.”

“HOFT “Velvei” kā būvniekam ir iespēja vēlreiz apliecināt savu ekspertīzi gan ēku rekonstrukcijā un restaurācijā, gan jaunu izaicinošu projektu būvniecībā. Šī projekta ietvaros veicam esošās ēkas rekonstrukciju, pastiprinot celtnes konstrukcijas un virs restaurētās fasādes ēkas augšējā stāvā papildus izbūvējot vēl divus pilnībā stiklotus stāvus. Šobrīd jau paveikti galvenie esošās ēkas un jaunbūves būvkonstrukciju un betonēšanas darbi, kā arī uzsākti starpsienu un skursteņu mūrēšanas, jumta un komunikāciju sistēmu izbūves darbi. Lai gan vēl ir daudz darāmā, jau tagad varam teikt, ka šis unikālais projekts, kurā vienkopus sastapsies dabas, mākslas un dizaina elementi, būs viens no tiem, kas izdaiļos Rīgas kluso centru,” norāda būvkompānijas “Velve” valdes loceklis Ivo Brālēns.

Daudzdzīvokļu dzīvojamā nama būvniecību uzsāka 2018. gada decembrī. Investīcijas projektā sasniedza 16 miljonus eiro, no kuriem 8,9 miljonus finansēja banka.

Izlase
Izvēlēties dzīvokli
Lv Ru En
+371 255 49 511 PASŪTĪT ZVANU